Petirivet

Cosmetica si ingrijire canina la tine acasa...
   


 • Servicii complete de cosmetica si ingrijire canina si felina la domiciliul dumneavoastratuns, periat, spalat, periere, tratament impotriva caderii paruluitaiat unghii, vidat glande, curatat urechi, servicii complete de asistenta si consultanta veterinara.

  Pentru mai multe detalii click aici

 •  

  190 Lei -Tuns, spalat + toaleta generala (taiat unghii, curatat urechi si stors glande) - OFERTA valabila pentru caini de talie mica pentru toata luna SEPTEMBRIE

    Petirivet Cosmetica Canina
 • Tuns caini si pisici - frizerie canina si felina la domiciliu in Bucuresti si imprejurimi
  Oferim servicii complete de cosmetica animala la domiciliul dumneavoastra fara batai de cap.
  Dube complet utilate-cabinete veterinare mobile
                                                                                                                          


 • Un caine curat este un caine fericit si sanatos!
  Beneficiile cosmetizarii canine: mentine cainele sanatos, impiedica formarea caltilor, piele sanatoasa, prelungeste viata cu pana la 5 ani
  In functie de rasa, varsta si starea sanatatii cainelui, cosmetizarea poate fi o activitate zilnica.

Inteligentă, timidă și jucausă- Albastru de Rusia


Se știe că Albastrele de Rusia sunt pisici liniștite, blânde, de obicei rezervate sau absente atunci când străinii apar prin preajma.

Cu toate acestea, când sunt alături de persoanele iubite, sunt jucăușe și afectuoase. Sunt relativ active si nu le place nimic mai mult decât să-și petreacă timpul saltând pe o jucărie preferată sau alergând in razele soarelui. Se distrează de bunăvoie, dar preferă jocurile active. Când sunteți acasă, vă urmăresc discret, dar mereu prezente.
 
Ușoara creștere a colțurilor gurii face ca Albastra de Rusia să pară pentru totdeauna zâmbitoare. Membrii acestei rase sunt, în general, politicoși, liniștiți și bine educați.
 Noblețe desavarșită