Petirivet

Cosmetica si ingrijire canina la tine acasa...
   


 • Servicii complete de cosmetica si ingrijire canina si felina la domiciliul dumneavoastratuns, periat, spalat, periere, tratament impotriva caderii paruluitaiat unghii, vidat glande, curatat urechi, servicii complete de asistenta si consultanta veterinara.

  Pentru mai multe detalii click aici

 •  

  90 Lei -Tuns, spalat + toaleta generala (taiat unghii, curatat urechi si stors glande) - OFERTA valabila pentru caini de talie mica pentru toata luna SEPTEMBRIE

    Petirivet Cosmetica Canina
 • Tuns caini si pisici - frizerie canina si felina la domiciliu in Bucuresti si imprejurimi
  Oferim servicii complete de cosmetica animala la domiciliul dumneavoastra fara batai de cap.
  Dube complet utilate-cabinete veterinare mobile
                                                                                                                          


 • Un caine curat este un caine fericit si sanatos!
  Beneficiile cosmetizarii canine: mentine cainele sanatos, impiedica formarea caltilor, piele sanatoasa, prelungeste viata cu pana la 5 ani
  In functie de rasa, varsta si starea sanatatii cainelui, cosmetizarea poate fi o activitate zilnica.

Adevarul despre rasa Pitbull

Pe seama acestei rase s-au facut sute de reportaje la ziare, au fost discutii incinse pe forumuri, bloguri sau diverse emisiuni insa din pacate cea mai mare parte din persoanele care au participat la acele discutii si au incins tastele sunt persoane care nu au nici cele mai mici cunostinte in legatura cu aceasta rasa.
Astfel in timp, cainii din rasa Pitbull au inceput sa primeasca diferite denumiri care mai de care mai fioroase: caini ucigasi, caini de lupta, monstri, caini periculosi etc, denumiri care nu fac altceva decat sa indobitoceasca masele si sa promoveze stirpirea acestei rase.
Inainte de a vorbi despre lucruri concrete in legatura cu comportamentul cainilor din rasa Pitbull, as dori sa intram putin in istoria rasei. In urma cu sute de ani, mai exact undeva in jurul anilor 1853 luptele intre caini erau in floare in Anglia si erau o sursa importanta de venituri pentru unii si de distractie pentru altii. Vedetele acelei preioade erau fara indoiala Bulldogii.

Dupa cativa ani in care Bulldogii au fost vedetele ringului, s-a dorit un caine mai complet, mai rezistent la durere, mai agil si mai puternici motiv pentru care Bulldogii au fost imperechiati cu BullTerierii, rezultand astfel American Pitbull Terrier, ceea ce noi numim Pitbull.

In cazul in care aveati dubii in aceasta privinta, va confirm ca Pitbull-ul a fost o rasa creata special pentru lupta. Datorita fortei si ferocitatii lor extraordinare, crescatorii au pus un accent deosebit de mare pe eliminarea agresivitatii fata de oameni, astfel incat de-a lungul deceniilor au fost ucisi toti cainii din aceasta rasa care prezentau tendinte agresive fata de oameni, iar crescatorii au obtinut ceea ce si-au dorit intotdeauna: un gladiator in ring si un prieten de incredere al oamenilor.

In cazul in care ceea ce va scriu eu acum vi se par povesti sau inventii, va rog cautati in Google expresia “nanny dogs”si veti vedea cu ochii vostri pana la ce nivel au putut ajunge cainii din aceasta rasa. Alte dovezi nu este nevoie sa aduc pentru a dovedi ca agresivitatea fata de om a fost eliminata total din gena acestei rase.

Cum a ajuns rasa Pitbull sa fie atat de blamata?

Fara sa ne ascundem dupa degete, principalii vinovati au fost crescatorii. Multi au profitat de caracteristicile cu care acesti caini minunati au fost inzestrati si i-au folosit (chiar si in zilele noastre se obisnuieste) in scopuri necurate precum luptele intre caini sau inmultirea lor doar pentru profit.

Astfel in jurul rasei s-au creat adevarate legente, negative bineinteles, iar acele cazuri izolate in care cainii din rasa Pitbull au facut victime (cel mai adesea in randul altor caini) au pus capac. Mass media a influentat extrem de mult soarta acestei rase si a facut tot posibilul sa ii strice imaginea tranformandu-i in monstri. Daca veti avea curiozitatea sa cititi cel putin 3 articole scrise de cei de la PRO TV despre rasa Pitbull, veti constata ca sunt articole “masluite”, scrise pentru trafic. Am ramas scarbit zilele trecute cand am vazut cum niste MAIDANEZI care au atacat o femeie, au fost numiti Pitbulli, pentru simplu fapt ca dadea mai bine in titlu.